dilluns, 25 de novembre de 2013

Què Desdejunen els Dinosaures?

-Categoritzant, hi ha dos tipus de persones al món: els que s’alcen del llit d’un bot i comencen ja la jornada lúcids i enèrgics i els que arrosseguem mandrosament una densa capa de somni que entela actituds, pensaments i decisions de les primeres hores del dia. Fa temps vaig llegir que aquest avantatge/desavantatge tenia a veure amb determinada morfologia del cervell que estava relacionada, a més, amb condicionants genètics.

Max, el dibuixant, que sembla ser dels que es porten els somnis de motxilla, explicava que aprofitava creativament en la primera part del matí aquesta relació entre la consciència desperta i dormida, mirant d’atrapar plàsticament l’empremta més onírica. L’altre dia Rodrigo García, a un dels seus esbojarrats espectacles teatrals, esmenava la teoria de la interpretació dels somnis de Freud, afegint que l’il·lustre vienès no va tenir present la poderosa influència del sopar tardà o copiós en els episodis de manca de consciencia. 

Aquesta nit ha estat molt moguda, he representat en somnis moltes de les coses que no sóc capaç d’alçar de dia. Han quedat algunes traces emocionals durant les primeres hores (sensació de viatge, noves ciutats, trens, neu) però pràcticament ho he oblidat tot, a excepció d’una pregunta: “Què desdejunen els dinosaures?“
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...