dimarts, 21 de febrer de 2012

#PrimaveraValenciana

Uns dels represaliats per la policia ahir a València.
-Una protesta d'estudiants d'un cèntric col·legi de València, el ja popularíssim IES Lluís Vives, s'ha convertit en la primera acció de relleu mediàtic en contra de les esgarrifoses retallades que està patint l'estat del benestar. La irracionalitat pròpia de l'exercici del poder en clau opressiva ha sigut, com sempre, la detonant de l'enrenou que es viu a les últimes hores.

I és que, un cop més, la brutalitat policial ha estat la protagonista d'unes concentracions pacífiques, posant de manifest la necessitat de les mateixes i consolidant la raó d'uns plantejaments que, a jutjar per la desproporció de la resposta repressiva, són ben necessaris.

Els dirigents polítics són conscients de les greus conseqüències del seu desgovern, com el seu balafiament d'anys és la causa de la manca de calefacció als centres escolars, o tantes altres mancances als recursos públics als quals ens vegem privats. I d'aquesta manera, conseqüentment, reaccionen amb violència, se senten acorralats, deslegitimats.

En solidaritat amb les protestes del IES Lluís Vives, com a mostra del nostre rebuig a la brutalitat policial, avui concentracions:

Barcelona, a les 20h a Plaça Sant Jaume.

Alacant, a les 13 h. en Filosofia i lletres de la Universitat d'Alacant

València, a les 15:30 h. a l'IES Luís Vives

Madrid, a les 20 h. a la plaça del Sol


Castelló: Demà dimecres 22, a les 18:00 h., Plaça M ª agustina.

I més...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...