divendres, 13 de gener de 2012

Hamlet Accions: la Nova Censura

-La censura no ha desaparegut malgrat la creença general. La censura no és la pretèrita anècdota d'un passat totalitari, continua viva i vigent a través de recargolats mecanismes que van adaptant-se a la dinàmica social dels nostres dies. Sempre, això sí, es pot identificar la seua essència: l'interès d'aquell qui té el poder en silenciar la informació que amenaça el seu estatus. 

Com ja hem comentat en aquest blog, la Revista Hamlet publicava en el seu número doble de novembre-desembre un dossier amb diversos textos que abordaven el tema de la censura al teatre des de prismes molts diferents. Com l'assumpte és sucós i es pot estirar molt més, aquest proper dimarts 17 de gener, a les 19 hores, algunes de les veus presents al l'informe seran al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10).

Francesc Foguet i Romà Gubern (UAB), l'advocat i escriptor Josep Maria Loperena i el periodista i dramaturg Josep Lluís Fitó (els encontres amb la censura del qual han estat tractats ací una i dues vegades) seran els protagonistes de la taula redona a la qual, no cal dir-ho, esteu convidats. Tota difusió, a més, serà ben rebuda, el tema s'ho mereix.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...