diumenge, 4 de desembre de 2011

Tapes d'Avantguarda

-El Tickets és un d'aquest establiments de cuina d'avantguarda on el mecànic ritual del nodriment es transforma en espectacle. Gràcies al segell de la família Adrià, la fruita agafa textura de còctel solidificat, l'amanida sabors d'explosiva evocació. Les olives són essències esferificades, el peix fregit presenta forma de xip, i el fresc té gust de pernil. Les postres prenen forma de conte, i els gelats tenen gust a paisatge. Ni la repulsiva presència de Salvador Sostres va aconseguir llevar-nos la gormanderia. Quin tiberi més espectacular:

Olives esferificades.
Pescadito Frito.

Sembla pernil, fa gust de pernil però en realitat és tonyina.
Mini airbags de formatge acompanyades de pernil.
Xuxi mató (entre d'atres coses)
Amanida de taronja.
Ostres en escabetx.
L'advocat es pot transformar en pasta de canelons.

Peixos que agafen forma d'altres peixos.
EL LLAMANTOL, i res es pot ja comparar.

Canapè de pollastre.

El McDonalds del Tickets.

El Bosc Animat.

Pastis Tebi d'Ametlles.

2 comentaris:

Silvia ha dit...

Només vull dir que es totalment recomanable anar, ni que sigui un cop a la vida a un lloc com el tickets.
Realment van aconseguir sorpendre'ns a tots i cadascún dels plats que ens van treure...

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Quan tornem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...