dilluns, 12 de desembre de 2011

Converses Teatrals Valencianes

-Ja deu d'estar distribuint-se pels quioscos el número 20 de la revista d'arts escèniques Hamlet, on s'inclou un plural monogràfic dedicat a estudiar la relació entre censura i teatre. La meua aportació va centrar-se en el cas valencià, en l'actual cas valencià, que no necessita de fonts hemerogràfiques. 


L'alarmant situació de les arts escèniques valencianes, però, donaria per a un llibre sancer, i malauradament molts dels temes s'han quedat al tinter. Amb la convicció que dóna saber que un reportatge és com un porcque d'ell s'aprofita tot, utilitzarem aquest blog per publicar el contingut d'algunes de les entrevistes realitzades durant la preparació del text. 

Ja hem parlat ací del cas Corrüptia i de les represàlies que està patint el seu autor, Josep Lluís Fitó,  o de Xavi Castillo, i dels problemes que ambdós creadors es troben també a l'àmbit editorial. És ara el torn d'altres participants com Josep Lluís Sirera, Paco Zarzoso o Carles Alfaro, que aniran dient la seua als pròxims dies, als pròxims posts. Agrair-los a tots ells la participació i la no sempre senzilla sinceritat en un moment tan crític per als professionals del teatre valencià. 

3 comentaris:

Silvia ha dit...

M'agrada molt com has plantejat el tema dels següents posts, per a que sapiguem per què estaran tan centrats en un tema...

Silvia ha dit...

Per cert, i per a quan tindrem la revista a casa???

Manuel Pérez i Muñoz ha dit...

Dons ja s'ha buscat, però sembla que la 'Hamlet' té una distribució molt selecta... massa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...