divendres, 20 de maig de 2011

#YesWeCamp

-La cosa se caleta. Amb un mínim consens la Junta Electoral Central ha decidit prohibir les concentracions a partir de les dotze d'aquesta nit, període a partir del qual comença la jornada de reflexió per a les pròximes eleccions de diumenge. Una decisió desencertada a totes llums. 

#AcampadaBCN
Primerament perquè els anomenats indignats no han fet en cap moment propaganda en favor de cap partit, ni està prevista fer-la, per la qual cosa els arguments per aquesta decisió trontollen d'arrel. Seguidament perquè les conseqüències d'un hipotètic desallotjament comportarien una veritable dosi de politització, sobretot perquè darrere la decisió de tallar les concentracions ha d'haver-hi responsables polítics als quals la intervenció els hi pot costar vots. 

#AcampadaValència
Els grans partits, callats com a putes tota aquesta setmana, s'enfronten ara amb la primera conclusió de tota aquest afer. La solvència i perdurabilitat del moviment #15M es posarà a prova a partir de la mitjanit. Mentrestant la cosa creix a #AcampadaBCN, #AcampadaValencia i fins i tot a #AcampadaAalcoi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...