divendres, 27 de maig de 2011

#FelipPuigDimissió

-Moltes havien estat les mancances d'un moviment, el 15M, que després de dues setmanes palplantat a Plaça Catalunya amb prou feines ha generat un parell de pamflets plens de faltes d'ortografia. Però molt més ignorants semblen els responsables polítics catalans quan ordenen aquest matí la intervenció dels Mossos per qüestions de "salubritat". 

Felip Puig fa cara de poques llums, i governa la policia...
Sense parar-me a comentar les implicacions del mot—per altra banda estúpid doncs no hi havia cap problema d'aquest tipus i la marxa dels esdeveniments continuava pacífica—, hom pensa naturalment en la possible celebració d'una victòria futbolística demà, i se sorprèn més.  El que el senyor Felip Puig ens vol fer creure és que les seves ordres han ferit a 121 persones i era pel seu bé? Que els estàvem protegint dels veritables bàrbars que vindran demà si guanya el Barça per pixar i cremar-ho tot? Quina classe de política és aquesta, fotre pals a una minoria pacífica per protegir-los d'una encara més minoritària colla de cromanyons violents que poden o no muntar-la demà?

Mai hauria cregut que un conseller podia reunir tant clamor a favor de la seua dimissió en tan poc temps. Felip Puig ho ha fet. Els antiavalots impedeixen avalots, però a no hi havia. Demà si guanya el Barça hi haurà. Mentrestant, la gent que s'havia despenjat de la revolució dels Indignats torna a hores d'ara més motivada que mai, refent tot el que aquest matí s'ha desfet, encoratjats per la pacífica i exemplar resposta donada pels acampats. De què ha servit la violència? De res i per a res. Inútils, han encès la flama, els/ens han donat una nova excusa per fer tot això més gran.  

4 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Això es diu "cobrir-se de glòria". Diràs que no tenien ganetes de detentar poder. I ara que el tenen, pôs a ostentar-lo! I encara voldran tindre raó. La hipocresia d'alguns polítics no té límit.

Molon labe ha dit...

Mira avui em deien que ha fet senzillament allò que s'esperava que fes, moralment criticable però allò que se li esperava i se li ha demanat, ara ja ha demostrat que quan vulguin poden "netejar" la plaça...

#M# ha dit...

El més curiós, de tota la hipocresia d'aquesta hipòcrita Catalunya, és veure com ara callen els que es passaven el dia demanant la dimissió de Saura.

Holler3 ha dit...

Novament, vergonya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...