dijous, 31 de març de 2011

Reflexió Profunda i Sincera sobre com Arreglar el Món

-Alguns dels pitjors bars de Barcelona acolliran aquest mateix cap de setmana una cimera internacional de primer nivell. Els tres principals ideòlegs del prestigiós moviment intel·lectual London'07 es donaran cita a la Ciutat Comtal. Junts tractaran d'actualitzar algunes de les seues conegudes reflexions teòriques i pràctiques en el camp de la sociologia metadiscursiva d'interacció directa associada a estats intoxicatius diversos.

El programa del congrés inclou conferències, taules i llits rodons, performances, projeccions de rots, concursos de resistència hepàtica i altres degustacions gastronòmiques.


Està previst iniciar els actes aquest mateix divendres 1 d'abril a migdia amb l'arribada del prestigiós doctor gadità-alemany N[censurat com a conseqüència de la reputació empresarial del subjecte], eminència mundial en el camp de l'etnologia farandulera. Un dinar de germanor prepararà el terreny per a la posterior arribada, cap a les 22 hores, del màxim erudit internacional en baixfonslogia de megalòpolis modernes, el doctor mexicangloparisenc Eduardo Steady Aim Armendariz, alies Doc Jamón.

Un cop arribats a aquest punt es donarà inici a un programa d'actes al qual estan tots convidats.

Així mateix, anunciar que es preveu també la intervenció d'altres intel·lectuals de prestigi local com ara el doctor Antonio Mendoza, gran coneixedor de les tècniques d'enbufardisme aeròbic i 13-14, la doctora M. Carmen Llamas, descobridora de l'enzim esponja, o l'expert malgratenc en botànica i farmacologia terapèutica Ramon Muntal i Bou.

Preguem confirmeu assistència. Congrés homologable per crèdits de lliure elecció de la Universitat de la Vida (UV) i també en el CEU Sant Pau de València.

3 comentaris:

Carmela ha dit...

Falta el post amb les conclusions

#M# ha dit...

Todo a su tiempo Carmelita, deja que los dictámenes tomen consistencia.

Josep ha dit...

M'afalaga saber que no forme part de l'elit.
I em preocupa haver estat tant anys dient "èlit" quan en català correcte és "elit".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...