dijous, 17 de març de 2011

Puteros Peperos

-Mentre des dels púlpits de la mediticosfera es predica l'apocalipsi global, mentre el món s'ensorra i tot això i allò altre, a València ja han plantat les falles, que visquen les Falles! I encara que Rita no vulga sentir parlar del tema, continua l'esperpent, continuen els escàndols: la depuradora de Pinedo, la facturació d'actes del PP a càrrec de la Generalitat i l'últim i més sonat, el meu preferit: El Cas Majestic.

Ací la tenim, la madame de madames, Pilar Monreal (Foto L'Informatiu)

I és que molts ja sospitàvem que les festes de Berlusconi acabarien semblant retirs espirituals de l'Opus si algun dia veien la llum les corrandes dels nostres honorables i enfarinats polítics valencians. I sembla que a més no pagar—cosa ben normal i sinó que s'ho pregunten als miliars s'empresses que tenen factures pendents amb la Generalitat—també els hi agrada extorsionar allà per on passen, cosa que també tots intuïm sobradament. A l'entrevista publicada per L'Informatiu la madame del puticlub Majestic, Pilar Monreal, tira de la manta, dispara a tort i a dret, i entre d'altres noms relacionats amb el PP s'esguita a l'ex José Luís Bayo i al regidor Vicente Igual.

Resumint un poc el culebrot, i sempre des de la versió de Monreal, peperos puteros follen gratis al seu club, els polítics mai paguen, ja se sap. El Majestic—breu incís—va enriquir-se gràcies als Copa Amèrica i altres grans aconteixements, i la seua consolidada imatge havia inundat de suggestiva publicitat murs, diaris i televisions de la capital del Túria, ai feliç Llevant. Prosseguim: pepero putero no content amb follar gratis, ell i tots els seus companys de partit i caps d'estat estrangers, extorsiona la madame i li reclama diners per al PP i també sobres igual de carregats per mantenir la llicència del local. Farta, la madame ho denuncia. I així estem.

Moralina: els polítics valencians no només ens foten sinó que a més ens treuen els diners.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Flipe en colors, si no és perquè passa, pensaria que alguna ment forassenyada s'ho està inventant.

#M# ha dit...

Jo pense que no hi ha límit ja en tot el que està passant, i el pitjor és que ja poca cosa més ens pot escandalitzar, i perdre la capacitat de sorpresa és símptoma de la pudor a florit en la qual vivim des de fa anys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...