dimecres, 16 de març de 2011

Eclipsi de Pluja

-El cel s'ha esgrogueït a migdia per la intensitat de la pluja, s'han esgrogueït també hui els papers dels diaris, que semblen els mateixos diaris que fa més de vint anys parlaven de l'apocalipsi, del l'harmaguedon atòmic. Llavors hi havia l'excusa de la Guerra Freda, però, i ara? Una paraula per la història, Fukushima. I encara no ha passat res com aquell qui diu.

Aquest cel groc i la ciutat entelada d'aigua, Barcelona fosca en ple dia, i pluja, i més pluja, com jo mai no havia vist ací, i els dubtes, i les voreres plenes d'aigua, les canals plenes d'aigua, i l'aigua colant-se entre les esquerdes de la rutina, i Eduard Punset que anuncia la Nintendo DS, és l'anticrist entre la pluja, és el mal presagi, signe ocult d'un retaule místic, maçó i catòdic. És l'hivern somniat per a tots aquells que es passen la vida rossegant teories estranyes, conspiracions i profecies.

El Tsunami s'ho va emportar tot. Furbi era un senyor japonès baixet, de mitjana edat, tirant a vell, o a castigat potser. El seu nom real tal volta figure a les llistes de desapareguts que circulen als organismes oficials de l'illa nipona. La setmana passada se'l va engolir la mar després d'haver mossegat les costes del Japó. Aquest migdia, el xàfec apocalíptic caigut sobre Barcelona ha deixat caure aigua, pedra i a Furbi. Desorientat, sense memòria, sense entendre ni brot de català o castellà, Furbi deambula ara pels carrers veïns a la Rambla llançant besets amb la mà a totes les xiques guapes que s'hi troba, car a ell sempre li agradaren les xiques guapes, joves i occidentals.

3 comentaris:

holler3 ha dit...

No te lo vas a creer, pero cuando volvíamos a casa, vimos de lejos una ambulancia... y ¿quién estaba dentro? FURBI!!! pooobre! está muy desorbitado...

Carmela ha dit...

jajajaja, nominación de este post als premis epistolaris.
Ho he llegit tres cops i encara estic rient, que bo

#M# ha dit...

Què fort. Cal investigar per veure que li va passar a Furbi i si se'n recorda del seu viatge quàntic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...