dimarts, 22 de febrer de 2011

Amic Gaddafi

-Fins fa uns poc dies, el trompellot mamarratxo de Gaddafi havia sigut perdonat pels seus anys de pendoneig terrorista i fins i tot països com Espanya o Itàlia li deixaven plantar tranquil·lament la seua haima i el seu harem. Per allà passaven a besar-li la mà importants empresaris i els periodistes contaminats glossaven l'important esforç de neteja que havia patit l'imatge exterior del règim. Mentrestant, Amnistia Internacional denunciava greus violacions dels drets humans que passaven a un segon pla davant la gens despreciable oportunitat de negoci que oferia la immensament corrupta Líbia.


De tot açò, com ja he dit, fa uns dies, mesos; ara Gaddafi torna a ser el dolent de la pel·lícula i ens mostra els seus ullals de xacal. Entre totes les revoltes que sacsegen aquest dies la Mediterrània sud, la de Líbia pot transformar-se en la més sagnant. Les poques informacions que aconsegueixen burlar l'estricta censura parlen de bombardejos, de mercenaris occidentals als servei del tirà i d'uns enfrontaments a les portes de la guerra civil. I malgrat tot, ni tan sols la sang dels innocents aconsegueix arrencar als governs occidentals (Espanya, Itàlia, Unió Europea) una condemna enèrgica en contra el dictador i els seus mètodes. Perquè cal no dir les coses massa alt. Qui sap, si el porc de Gaddafi aconsegueix resistir un any més necessitarà mols taüts que omplir. Un negoci que pot contribuir a millorar els nostres coeficients d'exportació.

2 comentaris:

Molon labe ha dit...

Mira avui un tipus em deia que el negoci de l'any seria crear un micro país on possar a tots aquests dictadors quan els foten fora del seu... el tipus em deia amb un somriure que les reunions de propietaris i les castanyes per ser president de la comunitat de veïns (tirans) serien dignes de veure... i no sembla tan mal negoci ;), això o fer un reality amb tos dins...

Manuel ha dit...

'Gran tirano'... M'agrada molt la idea. Segur que funciona millor que l'última edició d''Opereción Triunfo'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...