dilluns, 14 de febrer de 2011

Expropiar els Pobres per Donar-s'ho als Rics

-No puc deixar de comentar l'última de les bajanades de l'Ajuntament. El conegut com a Pla Hereu pretén obligar els propietaris dels habitatges més probes de la ciutat a rehabilitar el seu edifici sota amenaça d'expropiació.

Específicament, els carrers afectats són San Ramon i En Robadors, prostitució i tota la resta, és clar, però solucions cap ni una. No de bades la mesura arriba en plena carrera a les primaries on l'actual alcalde pot perdre el seient i funciona, i això ja és habitual, com a poció populista i electoralista.

Segur que la Barcelona que viu Gran Via amunt pensa que la claveguera del Raval pertany a gàngsters, proxenetes i traficants d'alta volada, i que tots els seus habitants són lladres o assassins de la més escassa humanitat. En realitat, el punt marcat és un dels indrets més dèbils i desvalguts de tota la ciutat i l'última cosa que ajudaria els seus habitants és passar de pobres propietaris o llogaters a miserables despulles sense sostre.

Cap dels habitants de San Ramon té diners per rehabilitar sa casa, sí en canvi els especuladors que volen treure queixalada de la imminent inauguració de la flamant filmoteca. Aquestes són la classe d'idees a les que ens té acostumats la municipalitat socialista del senyor Hereu: rehabilitar un barri a costa de furtar-li la casa als pobres, agranar la porqueria i ficar-la davall de la catifa.

1 comentari:

Carmela ha dit...

doncs haurem de canviar de barri quan s'ompli de pijos del born

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...