divendres, 22 d’octubre de 2010

Mairena al Parlament

-El descontent envers la política no és un sentiment exclusiu dels nostres dies. El mal govern és una qualitat pròpia de l'acte de manar, car ningú pot manar a gust de tots. Aquest sentiment d'odi justificat contra aquells que ens regixen es fa més potent i justificat en èpoques de crisi com la que vivim ara. Sempre són els més desvalguts els que s'han d'empassar la gran merda que cau de dalt, i no parle només d'una classe de gestors infecta, sinó també d'un sistema polític, econòmic i social injust, que només serveix per mantenir al poder a unes poques elits a les quals els professionals del govern serveixen com lacais.

Un cop amollat el meu pamflet, és hora de trencar les meues vacances al País Valencià per destacar una iniciativa que ha aconseguit activar el meu nul interés per les eleccions catalanes, els meus primers comicis com a ciutadà censat del Principat (ho sent Alcoi però la pela és la pela i les ajudes a Barna només arriben si estàs empadronat) I és veritat, la famosa cantant i actriu Carmen de Mairena, molt més que un mite del nocturn barri del Raval, es presentarà a les pròximes eleccions al Parlament català com a número dos de la CORI, un frikipartit de Reus.

I no és que jo pense que la Musa pot fer-ho millor que Montilla—tot i que la seua condició d'habitant del Raval segur que li proporciona una millor visió sobre les necessitats del barri que no pas la del President—, simplement és que la sola presencia de l'artista suposa una injecció de ridícul i un senyal de descontent cap a la forma de fer política dels nostres dies. Als que pensaven votar en un inservible blanc, ja tenen una forma millor de protestar. Mairena al Parlament!


2 comentaris:

Judith ha dit...

M'agarren ganes d'empadronarme a Catalunya sols per a poder vatar-la. És el que es mereixen els politics que sols pensen en seguir al poder i plenar les seues butxaques i les dels seus amics.
Salutacions.

Molon labe ha dit...

Mira que fa temps que em van dir la dita "Fot-li fort que és de Reus..", però ho tenen ben après els ganxets "O caixa o faixa...", doncs res guantxis i txonis al parlament!!! com diu l'Ariel: "Possa un juantxi en la teva vida o en el Parlament"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...