dilluns, 2 d’agost de 2010

Posar les Dades a Zero...i Reiniciar

-Escolte darrerament boleros, i ho faig de forma compulsiva, com acostumen a mi a agafar-me les dèries musicals. Mentrestant, fora, els llamps sords i una fina pluja desdibuixen les sinergies pròpies d'una nit d'estiu. Això, però, no obstaculitza l'imparable avenç de les hordes guiris que a estes hores ja han conquerit la Rambla i rodalia a força de cervesa i grollers crits de joia.

Escolte boleros, sí, però ara mateix també estic pensant que seria ja hora de fer sortir del fons del meu disc dur tots aquells discos tan ben fets. Em venen al cap uns títols: Ok Computer, Automatic for the People, Roseland NYC Live, Kind of Blue, Una semana en el motor de un autobus, Relax...

Escolte boleros, una cosa que jo pensava que mai arribaria a fer. Material de pastitx almodovarià, recurrència literària, sens dubte alguna cosa que porte arrossegant des de Cuba, o millor dit, des dels llibres que parlen d'una Cuba momificada. O simplement es tracta de la necessitat d'injectar nostàlgia a un temps perdut que precisament hui acaba; i no parle de les vacances.

Hauria estat un bon dia si simplement s'haguera reinventat la rutina estacionaria, si s'hagueren encetat, sense més, la nova bateria de projectes de temporada. Hauria sigut genial poder executar per mi mateix els ajornats anhels d'un canvi que no acabava d'arribar. No podrà ser, tot s'ha precipitat.

Escolte boleros, ho reconec obertament. En especial aquest, al qual crec que tornaré recurrentment als pròxims dies:Debí llorar y ya ves,
casi siento placer.
Debí llorar de dolor,
de vergüenza tal vez.

Debí sufrir el bochorno
de tu insensatez
pero ya ves apenas estoy triste y sola.

Y este sufrir sin razón
es fugaz padecer
yo comprendí tu traición
como un simple revés.

De quien jamás podrás saber
cuanto cariño soy capaz de ofrecer.
Debí llorar
pero pensé
¿por qué?


1 comentari:

Carmela ha dit...

La meva companya de feina sempre em diu : "Change is something to be embraced" i penso que té raó

Petons

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...