dissabte, 19 de juny de 2010

I Se'ns Va Oblidar Dormir al Sōnar 2010 (Part II)

-Qui mai ha tingut hemorroides no es pot imaginar el patiment que comporta tenir una taronja coenta enganxada als plecs del forat del cul. Cert és que no arribe a vore-la però la imagine brillant, assonada en porpra nafra, una maledicció espontània que pica i desespera, que fa mal al tossir o al esternudar, que ens torna bojos als qui treballem asseguts. No se m'acut, de moment, manera més desagradable de començar un post.

Ara, tot seguit, inseriré un consell publicitari que no em proporciona diners però sí l'eterna gratitud de més d'un de vosaltres que en un futur pot patir el mateix problema. Si us passa, no tombeu al recurrent Hemoal que ha fet fortuna a costa d'una eficient inversió publicitària. El que heu de comprar es:

De venda en farmàcies. Aquest anunci és d'un medicament. Llegisca atentament les instruccions. En cas de dubte consulte al seu farmacèutic.

No sé per què escrit tot això ara, en aquest moment, és com acabar el terrat quan encara falten per col·locar les columnes. Supose que serà alguna reminiscència de la narrativitat tarantiniana que tan de moda estava als anys de la meua educació sentimental, o tal volta i simplement aquest post respon al vell principi pel qual la ressaca ens fa incapaços de jutjar amb claredat els actes de la borratxera.

Aquest post hauria d'haver començat de la següent manera: Estem al Sōnar del 2010. Tota Hispània està ocupada pels farlopers i els m-addictes. Tota? No! Unes petites províncies poblades per irreductibles euskalduns resisteixen a l'imperi de la frivolitat. Parlem, clar està, de Las Vascongadas, eixe territori on encara, sense que hi haja cap explicació raonable, es consumeix speed de forma insaciable. Poció màgica o beuratge de merda? La resposta a les pròximes entrades.

I ara un vídeo que als xics els hi donarà alguna pista més sobre un altre dels principals efectes secundaris de la droga capçal del País Basc i Navarra:2 comentaris:

Carmela ha dit...

Tanto que te has burlado de mis hemorroides pues ala! a que joden eh!!!
Por cierto, tengo una pomada francesa buenísima para estos casos
Besos

#M# ha dit...

Ja estoy bastante mejor, gracias. Sabia que ibas a comenar este post.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...