dilluns, 31 de maig de 2010

Un Vaixell de Llibertat contra un Exèrcit Feixista

-Un cop més, el criminal estat d'Israel ha consumat una de les seues accions feixistes atacant un comboi de vaixells que pretenia fer arribat una càrrega d'ajuda humanitària a la Franja de Gaza. A hores d'ara les principals capçaleres informatives parlen de 10 morts durant l'indiscriminat i desigual atac. Turquia, la principal afectada per l'atemptat ja que tant els vaixells com moltes de les víctimes eren d'aquesta nacionalitat, ha manifestat la seua repulsa font una acció de "terrorisme d'estat inhumà".

Manifestació a Barcelona davant la Cambra de Comerç Espanya-Israel.

Aquesta mateixa vesprada, milers de ciutadans hem eixit als carrers de moltes ciutats per mostrar la nostra indignació davant d'una acció covard que ha tingut lloc en aigües internacionals, posant de manifest el poc respecte que guarda el govern opressor israelià cap a les normes bàsiques de convivència entre estats nació. Cal recordar que el bloqueig il·legal al qual Israel sotmet la Franja no té cap validesa legal consensuada fora dels deliris messiànics del govern descontrolat de Tel Aviv.

Molts dels que ens hem manifestat hui desconfiem de l'efecte que puguen tenir les condemnes polítiques dins les fronteres d'un país embogit de supèrbia. Per això, un cop més, són ara necessàries les mostres de rebuig per part de tothom. Hem de protestar i hem de fer costat a la causa palestina, tan antiga i recorreguda, tan carregada de raó.


2 comentaris:

Judith ha dit...

La postura de l'estat d'Israel és realment imperdonable. Però el que encara em pareix més imperdonable és el fet de que Nacions Unides no intervinga per a res, deixant Israel fer el que li vinga en gana.
Encara que crec que una de les coses més penoses que he sentit aquests últims dies i que em va impactar, va ser dir a una persona "no, si al final Hitler tenia raó".
Molt molt trist. L'home és l'únic animal que cau una i altra volta amb la mateixa pedra.

#M# ha dit...

Cada cop ho tinc més clar. El que passa a Israel no és diferent de l'Apartheid, en molts casos finsi tot pitjor. El que hem de fer des de fora és la màxima pressió possible, conscienciar-nos els uns als altres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...