dimarts, 30 de març de 2010

Mefedrona

-Havent-hi travessat algunes de les foscors que ens han configurat com a ciutadans d'eixa part de la nit que la meitat de la població mundial ignora o desconeix, no ens hauria ha de resultar estrany quan algun camarada t'explica: "ahir vaig tastar el mefedron, la nova moda". I tu, que t'acabes d'adonar que no ets tan cool com et pensaves, saltes i preguntes, "I això qu'és?!"
La Mefedrona (segons la wikipèdia 2-methylamino-1-p-tolylpropano-1-uno), també coneguda com Miau-Miau, és la nova sensació entre els ambients més ràdical-chic de l'Europa guapa, entre els quals, òbviament, s'inclou Barcelona. Tot i que realment pot estar a l'abast de tothom donat que és fàcilment adquirible via Internet. I és que els camells del Continent, d'una inqüestionable intel·ligència i versatilitat, la dissimulen sota una de les seues aplicacions, fins fa poc l'única coneguda, la de fertilitzant de flors i plantes. Els experts en la matèria afirmen que la substància en qüestió, en combinació amb alcohol, equipara els seus efectes als de la coca i l'èxtasi barrejats. I tot és legal, i conseqüentment barat.

Sense anar més lluny, acabe de trobar a la xarxa un comerciant valencià (d'on havia de ser sinó?) que ven 50 quilos directament importats de la Xina per 3.000 euros. Si mai havíeu pensat de ficar-vos al gremi penseu que, si les dosis se comercialitzen a deu euros el gram segons tinc entès, el negoci té una plusvàlua—sense comptar mà d'obra de la venda ni hipotètiques disminucions de la puresa—de vora mig quilo (497.000 euros), tela! Ah, i no patiu pel braç executor de la justícia, la droga encara està catalogada com substància de jardineria, la qual cosa vol dir que només es corre el risc de ser acusat d'un delicte contra la salut pública, pena molt inferior a la del tràfic de drogues.

I és que el món, xiquets i xiquetes, és i serà sempre dels emprenedors. Així que ja sabeu, si voleu tocar tela dediqueu-vos a fertilitzar la nit.


2 comentaris:

SUPER FELÍ ha dit...

caram de pagar ne 10 euros a pagar ne 60 ....

#M# ha dit...

Supose, per que no l'he tastada, que no deu tenir els mateixos efectes que allò que dius que val 60...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...