dimecres, 17 de març de 2010

242

-Hem tornat aquests últims dies als afters de sempre i com sempre ens hem oblidat les ulleres de sol. Tampoc ens hem recordat de posar-nos els sentiments de culpa que ens haurien de coure després, els dies de ressaca. Però no, no hi són, no els busqueu, roman aquesta frívola sensació de benestar, aquest aire viciat. Per tota la ciutat s'escampen els flyers que anuncien la bona marxa del 242 del carrer Entença.

Recorde perfectament la turgència dels pits que aquella rossa oferia a les xiques joves a mode de ritual lèsbic. El Moog és d'allò més semblant a un zoo les nits de dissabte. Hi ha aquesta nova moda de ficar-se MDMA pel nas i després marxar a robar els cubates nostres de cada nit. Més tard—ho sabem—el sol es col·larà per les antigues persianes mallorquines, vells pisos bruts on hi viu gent de pas, allà on la nit va començar amb una festa i el sol ens agafa fent l'última copa o dedicant-li la cardada a l'alba.

Una cosa conserve clara: hi ha molta més literatura al carrer que als llibres.


1 comentari:

Aurora Mora ha dit...

Gran nom per a un club o after o el que siga! Et porta a les essències de la música electrònica... Intentaré visitar-lo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...