dilluns, 22 de febrer de 2010

La Comtessa Pilotari

-No em pensava jo que un cop mort Umbral m'atreviria a recomanar la compra d'El Mundo. Però és que hui es produeix un debut d'interès per a tota la legió de blocaires de la catosfera que seguim un portal molt especial, La Muntanya Màgica (Premi EP 2009 al Millor blog), la autora del qual és la sempre imprevisible Comtessa d'Angeville, actualment presonera de la neu al seu exili finlandès.

Al suplement mensual de pilota valenciana que acompanya al diari en la seua edició del País Valencià, s'inclou un article on l'esmenada escriptora ens explica les seues experiències amb aquest esport arreu del món. Des d'Equador a la Rioja, passant pel fred de Lapònia, un viatge que ens enganxa, una correcta prosa castellana que ens provoca certa nostàlgia d'un valencià tan natural com enginyós.

Si es negueu a comprar El Mundo per principis ètics o estètics, si no hi esteu al a la Terreta o si simplement ja és massa tard per baixar al bar o al Opencor, els xiquets de Pica'm han tingut el detall de penjar l'article al seu web. Així que no us dic més, gaudiu-lo.

2 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

AXAGERAT!!!!!

(però mil gràcies)

#M# ha dit...

De res!!!! Modesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...