dimecres, 3 de febrer de 2010

Bucaro (Bujarró)

-Disco party: entre les cuixes de l'hostessa que promociona aquella marca de vodka i la indiferència pueril del dj que punxa aquesta música de merda, em trobe alguns anhels de sexe ofegats entre l'embossada descomunal que presenta el vàter d'homes. Som al Bujarrón, un antre d'allò més vulgar situat a la mediocre part alta del carrer Aribau, tot i que la gent coneix la zona sota el nom de Balmes. Ai, pobre de l'insigne retor si s'adonara dels pecats que es vessen al seu carrer; tan gay per baix, tan vulgar per dalt, tan frívol a totes bandes.

En aquesta zona se citen totes les mireies de l'Eixample amb les seues millors gales, també les vanesses de l'extraradi. Hi ha també d'altres sense nom, putots a seques. Entre el mascleriu hi ha els ja famosos ni-ni i també els addictes al gimnàs amb el cervell als bíceps. Molts d'ells no arriben al Bucaro, clar, estem parlant d'un corral selecte amb dret d'admissió, no apte per qualsevol gall de baralla. La discoteca ve a ser un llarg rectangle que s'anticipa com un angoixant túnel, que s'enfosqueix a mesura que l'anem penetrant. Mentrestant, descobrim tota mena de princesetes per a tots els gustos: les perfumades monyo-solt que ballen patxanga al primer quadrant, també les llòbregues princeses del techno que s'insinuen a la pista del fons. Totes elles igual d'inaccessibles a menys que disposes d'una bona butxaca i ganes de convidar.

Arriba, prop de les sis, el moment de la solitud. Carmela i Ra estan camí del llit després d'haver estat una estona menjant-se la boca. A aqueixes hores per la ment d'un borratxo passen un grapat curt de coses: marxar al llit sol, buscar brega, cremar els últims cartutxos, o seure i recordar. La velocitat del pensament fa present una idea: l'univers està representat en les voltes que dóna la bola d'espills de la pista de ball. Tanquen. Sempre havia volgut fer uns versos que parlaren de la humitat del terra del lavabo d'una disco. Malauradament, fa ja massa temps que els versos em van abandonar.


5 comentaris:

Carmela ha dit...

cal que mencionis les meves activitas??

holler3 ha dit...

qualsevol cosa que fem és susceptible d'aparèixer en un post de Manuel!

SUPER FELÍ ha dit...

haha

aMBIENTS SELECTES

m ha agradat com esta escrit !

Molon labe ha dit...

Diuen que al pobres desgraciats q ui el vers ha abandonat sempre els hi quedarà la narració, i he de reconèixer que ho fas prou bé (més seria abusar de la poca o nul·la confiança que ens tenim)...

Josep ha dit...

Que tindrà l'epistolari blau que me venen ganes d'anar als locals que comenta?

(ara hauria de dir alguna cosa tipus "i que conste que no sóc gai", però, sincerament, no m'abellix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...