dilluns, 11 de gener de 2010

Trencar amb la Rutina

-A la Marta Santmartín, genial productora teatral i millor amiga, li agrada liar-la. Això ho sabem tot els que la coneguem. L'última ha tingut forma de flashmob i ha alçat molta polseguera. Que què és un flashmob? Segons la Wikipedia és una acció organitzada en la qual un grup de persones es reunix de sobte en un espai públic, realitza alguna cosa inusual i després es dispersa ràpidament.

L'escenari va ser el centre comercial Gran Via 2 de l'Hospitalet, coincidint amb l'obertura comercial del primer diumenge de rebaixes, la qual cosa va agafar desprevinguts a centenars de bocabadats compradors. L'excusa, ballar un senzill popurri de cançons que començava amb el divertit Thriller. Èxit total: més d'un miler llarg de participants convocats a través del boca-orella i de xarxes socials com el Facebook.

La justificació és més difícil d'enraonar: trencar amb la rutina, cridar l'atenció, divertir-se... Sanmartín ho explica millor que jo: "Hi ha molt per aprendre i per estudiar de tot això: factors sociològics i culturals i al capdavall tota aquesta necessitat que té la gent de deixar-se anar".

Entre els mitjans que s'han fet ressò estan La Vanguardia, TV3, que els hi va dedicar un interessant reportatge i, clar, Youtube.


2 comentaris:

Molon labe ha dit...

Ho sento, però ho vec com el següent pas després dels llibres d'autoajuda, d'aquí a a fer cadenes d'abraçades an`nimes (si voleu podeu patrentar la idea), convoqueu pel facebook a milers de tius, tots en filera i fent-se uina abraçada i qualsevol multiculti que en doni una explicació sideral...

#M# ha dit...

Es una manera d'interpretar-ho.

Jo ho veig més com que el següent pas podria ser plantar-se a ballar davant de qualsevol acte ridícul d'aquests que fan els polítics amb banderes i nacions.

Que aquesta és la gent que necessita una explicació, però la d'un psiquiatra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...