dilluns, 15 de juny de 2009

Matalassos d'Arena (Pregària Epistolar)

-Benvolgudes Carmela i Paola:

Ja ho note. Hi ha flotant per l’aire d’aquesta ciutat cert polsim cendrós, certes substàncies que s’acumulen als racons eixuts. Cantons inaccessibles als quals mai arriba ni la granera ni l’aspirador. Els mestres potser ho compararien amb la substància de la que estan fetes les volvetes que creixen al melic. Insignificant però malgrat tot present. Petites averies micromilionesimals, partícules defectuoses que no arriben a temps, ni a espai, un dejavue en la rotació terrestre. Coses que darrerament es manifesten entre nosaltres sense que ningú s’explique el perquè.

Potser només és casualitat, malastrugança momentània a causa de no haver-nos mirat als ulls mentre brindàvem amb vodka o guisqui (lletges costums germàniques). I si els homes deixaren d’estimar a les dones? Potser estem davant de l’inici de la fi del món, només el sexe ens salvarà. Follem doncs.


5 comentaris:

Carmela ha dit...

y que conste que anoche me llamó, fui, lo volví a intentar y volvió a fallar, para que digan que no soy empática!

#M# ha dit...

Noooooooooooooooo! Que poca palabra que tienes. Y es que con la jodienda no hay enmienda, o "en este caso", estira més un pèl de pardal que una maroma de barco. Eso que te has perdido... Puede existir la vida sin sexo?

Paola ha dit...

Este sí parece el principio de la decadencia mundial: los hombres que no amaban a las mujeres se extiende peligrosamente; el deseo de la carne ya no flota en el aire. Los hombres piensan en otra cosa, aunque no sé en cuál.
Suplico un poco de piedad, aunque sea por ellos mismos; también un poco de dejarse llevar, que no somos ni tan modernas, ni tan arrolladoras...

Maf.reino ha dit...

Si es que Manuel siempre lo pinta todo como si fuera tan fácil... pero yo os entiendo y comparto vuestro dolor. Manuel, me lo dedicas a mí también? ;)

#M# ha dit...

Maf_ A ti te dedicaré otro tipo de post, menos relacionado con la cantidad i con el acento puesto en la calidad, sobretodo en la del material genético-vírico intercanviado.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...