divendres, 1 de maig de 2009

Folleu-Folleu que el Món s'acaba!

It's the end of the world as we know it (and I feel fine).
R.E.M.

-Busqueu alguna cosa en la que creure. Cerqueu ídols, encara que siguen de plàstic o comprats al xino. Apileu aliments, ompliu el rebost, compreu medicines que no necessitareu. Tanqueu les finestres, no deixeu als xiquets eixir al carrer, prohibiu a les vostres filles eixes minifaldilles ras-parrús tan primaverals. Eviteu les aglomeracions, els restaurants, els bars, els teatres, els museus. Feu el favor de restar a casa vostra, amb dues voltes de clau. I sobretot, per damunt de tot, tingueu por, molta por, una por salvatge i descomunal, una por que us complique la respiració, una por visceral, calenta, irracional.

Són dies de crisi i grip porcina, el món s'acaba.


9 comentaris:

Joana la Loca ha dit...

A un dels meus somnis (premonitoris?) desapareixien tres quartes parts de la població mundial... !!! Era un somni llarg, complexe i ple d'informació, i t'assegure que aixó és lo millor que li pot passar a la Terra.

#M# ha dit...

Jo ja em conformava amb que desaparegueren mig centenar de pperos ben escollits...

Comtessa d´Angeville ha dit...

I fer del llit un búnker i no eixir mai. T'imagines tindre que follar amb mascaretes d'eixes posades??? Perlamorduncerdo que deixen de donar ja pel sac amb la grip dels collons. Això de fer-ho asèpticament m'ha recordat una foto que es besen dos amb una màscara de gas posada, és esta foto:

http://images.google.es/imgres?imgurl=http://cache.gettyimages.com/xc/2642688.jpg%3Fv%3D1%26c%3DViewImages%26k%3D2%26d%3D4176526AFF7345877F68DBAABC51DA56A55A1E4F32AD3138&imgrefurl=http://www.jamd.com/image/g/2642688&usg=__0pSKkmrkLvfdKUsLAPbglzU4fdU=&h=466&w=594&sz=43&hl=es&start=1&um=1&tbnid=eJZxo3c30lWtRM:&tbnh=106&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dgas%2Bmask%2Bkiss%26hl%3Des%26lr%3D%26sa%3DG%26um%3D1

Paola ha dit...

Qué bona la foto!!
Jo pense que si no hi ha més remei, tots al llit, i punto. A prendre pel cul la grip porcina, global o com vullguen dir-li!!!

Corpi ha dit...

Al meu poble diuen que qui l'agafa és d'ell; i que a qui li toca, rega. Doncs això.

josep m. ha dit...

Acabe d'entrar al teu blog perquè sóc tafaner d'internet i un calfa mental;i no mo m'acabe de traure del cap que n'hi haja al món mascles que ni se la pelen i femelles que no es fiquen el dit al parrús tot pensant-se'ń que en morir-se Déu els ho tindrà en compte. Jo si fora Déu, els hi tornaria una altra volta a repetir la mateixa miserable vida que ja havien viscut; desgraciats!

Maf.Reino ha dit...

Que sí que sí... que el mundo se nos acaba... sólo hay que buscarse el motivo...

PD1: Algún día dedicaré un post a mi papi...

PD2: Pos mi blog y mi narcisismo me gustan bastante... ;)

#M# ha dit...

Comtessa, ja fastidien prou els condons com per posar-se a pensar en fer-ho amb mascaretes...les mamades llavors serien amb l'aspiradora?

Paola, si la excusa és follar, benvinguda siga, sempre!

Corpi, ens hem de continuar intercanviant el refranyer dels nostres pobles. Segur que traurem alguna cosa en clar.

Josep, si la creació ens ha fet amb mans és per que se la pelem, sinó seriem peixos. A pelar-se-la doncs!

#M# ha dit...

Ah, Maf, lo olvidaba... haces bien en no avergonzarte de tu narcisismo, reclámalo, ya lo ves, sigue los consejos de esta tu comunidad y dedícate con pasión al onanismo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...