diumenge, 11 de gener de 2009

El Primer Clàssic de l'Any

Clàssic:
1.
a. adj. ART/LIT./MÚS. Es diu de l'obra que es té com a model digne d'imitació en una literatura, en un art.
2. adj. Típic, característic, d'una comarca, d'un poble, d'una diada, etc. Per Pasqua és clàssic menjar-se la mona.
b. adj. Típica velada de cap de setmana en la qual es visita primerament la borratxeria del Raval coneguda com el Filmax i més tard, vora les 3.30 h, el popular club Sidecar.

Filmax. Don Fernando (mitjana edat, tatuatges, indumentària de cowboy sense barret) ens explica la seva història delictiva. Està de permís penitenciari i provisionalment viu a un àtic del carrer Hospital amb dos gossos. El local està ple hui. Engalanen la barra prostitutes, morets, modernets amb barba i ulleres de pasta, borratxos de tota classe i un mitjanament famós productor porno. Hi ha a un cantó un home que no pot parlar de la castanya que porta, només repeteix insistentment Gipsy Kings. La Morena i el Bizco ens feliciten el nou any. Com que hi ha tanta gent i els cambrers estan tan ocupats, hem assumit el paper de deejay:

Tu perfume es el vene
no
Que contamina el aire que tu pelo corta,
Que me corta hasta el habla y el entendimiento
Porque es la droga que vuelve mi cabeza loca.

Después me quedo dormido

En una cama más dura que una roca,

Soñando que aún no te has ido,

Soñando que aún me toca.


Després d'Estopa van seguir els altres temes casposos del disc que ens va deixar Filipa abans tornar-se a Portugal. Joselito, Los Chichos, la Carrà, altres dinosaures i un pessic de rumba catalana. Quan apure la tercera copa ja comencen a agradar-me totes les xicones, quasi sense excepció. La Rayito ha arribat al rècord de sis cubates esta nit, i sense immutar-se.

Sidecar. El passe Vip ens estalvia la cua i l'entrada. Només xafar la pista ens espera un dels temazos de Los Planetas, no recorde ara si era Vas a verme por la tele o Pesadilla en el parque de atraciones. Més tard el ja típic himne de Dorian A cualquier otra parte i l'agraïment a The Whites Stripes i a The Strokes per haver donat un últim alè a la història del rock (típic tòpic d'aficionat). La resta ja ho sabeu, l'antre no és res més que un mercat de carn.


11 comentaris:

Celeste ha dit...

Cómo se extrañan ciertos clásicos!!!

Llumenetes ha dit...

Manuelito!! Que risas me eché ayer leyendo esto.... hasta que ví mi nombre!! omíteme o muere o vuelve a ponerme el seudonimo de Llumenetessssssssss, en fin... per la resta genial.

#M# ha dit...

Jo no trobe que beure sis cubates o deixar-te a la companyia de proxenetes i presidiaris siga una cosa de la que t'hages d'avergonyir al dilluns següent.

Tindré en consideració el teu comentari al voltant del pseudònim de cara a futurs escrits, però en tot cas no accepte la censura. Si demostres davant dels tribunals que no vas estar al Taj dissabte i que no et vas beure sis cubates rectificaré. En cas contrari romandrà en honor a la realitat.

Llumenetes ha dit...

Sort que dic que me agrade macho!!
Arrepentimiento ninguno wapeton, no me tergiverses que nos conocemos.
Miedo a la muerte!!!!
alaaaaa

#M# ha dit...

"Miedo a la muerte", no el tenim tots. Supose que et refereixes a la por a una aturada en sec de l'organisme com a conseqüència d'enrecordar-te de la ressaca que et van provocar sis cubates de garrafó.

Llumenetes ha dit...

Es que no parlo per totsss, parlo per mí.
Miedo a la muerte! part 2
PD: mu vach pasá com una enana. Viva la resaca!! y oleee
bsss

Carmela ha dit...

Cualquier sitio es bueno para hacer un foro

#M# ha dit...

Tu Carmela no has comentado la jugada por que no te acuerdas de nada.

I mira que no he hecho referencia al mosso que te paró por gritar en el carrer Sant Pau.

Carmela ha dit...

Si, si que me acuerdo, de hecho, lo he comentado hoy en el trabajo, que a dónde vamos a llegar en esta ciudad que ni hablar (bueno, gritar, pero en mi caso hablar) se puede

Llumenetes ha dit...

Pandilla de piraos...
Os quiero chicos! jejej

Celeste ha dit...

Carmen, tú no hablas, gritas siempre!!! Pero eso te hace aún más adorable! Y no te quejes, q x lo - no te tiraron un cubo de agua encima!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...