dimarts, 20 de gener de 2009

Dimarts, Principi

-Mentre escric aquestes línies, Barack Obama acaba de convertir-se en el president número quaranta-quatre dels Estat Units d'Amèrica, la nació més important de la nostra era. Després de jurar el càrrec, pronuncia, a hores d'ara, un discurs embafosament ianqui però amb un punt de desafiament vers totes aquelles idees que han enfonsat la dignitat del món aquests darrers anys. La gent parla del naixement d'una nova era, del principi del principi. Segons les paraules del ja president, aquest és un dels moments que definirà la nostra generació.

12,27 h Washington, 18.27 h Barcelona. Eufòria. La crisi ofega l'esperit global, el planeta anhela un canvi. Seria el moment perfecte per teixir una cortina de fum, i pot ser tot açò només és això. El món desitja un Obama. La història ho escriurà. Nosaltres ho veurem.


2 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Jo havia llegit al periòdic que molts canals canviarien la programació i que farien especials i eixes coses i només he pogut pensar que m'anaven a fotre el capítol de hui d'Amar en tiempos revueltos. Per sort, no ha sigut aixina.

Carmela ha dit...

jo penso que ens estem deixant enlluernar pel fet que és de color negre i això està clar, ja és un canvi; però encara no ha fet res i no oblidem que el poder corrompeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...