dissabte, 11 d’octubre de 2008

Al Dissabte, Tenebres

-El sol anava sortint i cada cop l'habitació era més fosca. Presoners dels llençols, d'un llit sense horitzó possible, tota la nit va ser sexe, també el matí. Després vindrien els retrets, les dutxes de culpabilitat. Hi ha per un costat la cocaïna i la birra batejada amb MDMA. I als locals de sempre repeteixen un cop rere l'altre aquelles cançons que parlen d'odiar-nos. Seguidament, ja ho saps, els taxistes: uns cops silenciosos, altres massa xarraries. Més tard les cases, els corredors i els silencis trencats per gemecs.

Sóc el típic tio torracollons, immadur i bandarra, no ho negue. També és cert que ja seria hora de fer un pensament i terminar amb aquesta farsa. No mourem fitxa però, els dos som massa covards i és ara que les nits es fan més llargues.


2 comentaris:

Maf_reino ha dit...

Ya veo cuál fue "la mejor parte de la noche", aunque nadie me invitó a esa parte...

Habrá más noches en BCN y seguro que también hasta podremos exprimir las de VLC... y recuerda, no hagas nada que tú no harías.

#M# ha dit...

No sé a qué parte te refieres… En aclaración te digo que a una no te podía invitar, pues no dependía de mí. A la otra si querías no tenias más que haberlo dicho… donde comen dos, comen tres… Situar cada cosa en su sitio ya depende de lo perturbada que tengas la mente…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...