dilluns, 7 de juliol de 2008

Les Epístoles de Terra Santa: Dia 0

18 h: Hui comença el meu viatge. Mentre escric açò prepare els últims detalls del meu equipatge. En dotze hores xafaré Terra Santa.

23.49 h: Per uns petits contratemps consecutius, he estat a punt de perdre el vol. Tan sols uns minuts de retard i el punt de facturació ja havia tancat. Desprès de molt discutir, la dona ha consentit fer-me una targeta d'embarcament assumint per la meua part amb disgust la responsabilitat de passar la meua motxilla com equipatge de ma. La broma m'ha sortit cara per culpa de la ridícula normativa de seguretat aèria:

Desodorant: 4 euros.
Protecció solar: 10
Crema d'afaitar: 6 euros
Tisores: 6.50 euros
Agafar l'avió per començar aquesta aventura no té preu.

Mentre s'enlairem, s'observen uns llunyans focs d'artifici. Un poble festeja l'estiu a mitjanit. El comandant del vol, amb un elegant accent argenti, explica amb gran detalls l'itinerari que seguira l'avió. La Costa francesa, l'Alguer, Sicília, les Illes gregues... Tota la Mediterrània de banda a banda. Somniaré amb tot açò durant el vol.

3 comentaris:

Maf_reino ha dit...

Buen viaje nene... y no lo olvides, cómprame algo!

#M# ha dit...

Merci nene. Te llevare una piedra... Algun lugar en especial que prefieras?

Maf_reino ha dit...

No sé... Tierra Santa... si puede ser alguna que haya sido previamente arrojada con algún tipo de finalidad revolucionaria, mejor.

PD1: No te salía más barato tirar todo eso y comprarlo allí?
PD2: Tú usas desodorante??
PD3: Crema de afeitar?!?!?! Jajaja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...