divendres, 9 de maig de 2008

"Mamà, la pizza s'assembla a mi" (La Moda Fritzl)

Les ressonàncies del cas Fritzl continuen. Els principals diaris comencen a ressuscitar l'oblidada i menystinguda secció de successos. Morbo? Tafaneria? Benvinguts al circ de l'horror:


Una dona va amagar tres nadons al congelador durant 20 anys
EL PERIÓDICO
BERLÍN
Una veïna de la localitat alemanya de Wenden-Möllmike va confessar ahir que va amagar durant dues dècades al congelador de casa seva els cadàvers de tres nadons que va tenir a finals dels anys 80. La dona, que va ser detinguda acusada d'homicidi, va assegurar que va amagar els embarassos al seu marit i als seus altres tres fills. Segons sembla, va ser un d'aquests últims, de 18 anys, qui va descobrir els cossos de les criatures embolicats en tovalloles i ficats en bosses de plàstic quan buscava una pizza al refrigerador del soterrani de casa seva, dissabte passat.
Herbert Fingerhut, cap del grup d'homicidis de la policia alemanya a Hagen (a l'oest del país), va informar que la mare, de 44 anys, es trobava ahir en "estat de xoc" i que durant la seva declaració "no va fer res més que sanglotar i tremolar". El mateix agent va explicar que la dona és de constitució física corpulenta, "de manera que és possible que ningú notés els embarassos".
Després de trobar els cadàvers, el fill petit de la detinguda ho va explicar als seus germans, un noi de 22 anys i una noia de 24. Els tres germans van esperar que arribessin els seus pares, que s'havien agafat un cap de setmana de descans a la Selva Negra, al sud d'Alemanya. Quan van tornar, els fills van comentar el descobriment als seus progenitors i, diumenge a última hora, la germana gran i el matrimoni van anar a la policia per denunciar els fets.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...