dimecres, 19 de març de 2008

Gabinet de Crisi

-Exercicis de preparació: esborrar els mails, els sms, les imatges del fotoblog, defer-se dels petits objectes d’aquell viatge, i de tota la resta dels records ja pansits. Calfar la boca amb malediccions, paraulotes i altres ofenses greus. Escoltar cançons de Los Planetas, fugir de les estones de soledat i visualitzar els seus budells (o els seus collons) arrencats i estavellats contra el terra.

La reunió comptarà amb vi, cervesa, papes, sopar copiós i de postre gelat. La xocolata tampoc pot faltar. Els amics es reuneixen al voltant de la dona abandonada i escolten aquella narració barreja de pena, desconsol i ràbia continguda. Hui és ella i només ella l’única protagonista.

I aquell perot malparit... Abandona dona carregada amb bitxet, a la seua sort de metges, clíniques i raspats quirúrgics. Ja ho sabeu, que us he de dir, els homes som així. És el moment de generalitzar, d’intentar consolar allò inconsolable. "El demà no existeix" li vas contestar a l’últim missatge. Açò no és cap folletí, ni cap pel·lícula d’Almodovar. És pitjor, és la vida real, la qual sempre supera a la ficció.

3 comentaris:

Paola ha dit...

Dels gabinets de crisi sempre eixen grans moments... xocolata, mistela, "santos que yo te pinté, demonios se tienen que volver...", i AVANT. Ànims, suport i molta estima.

MC77 ha dit...

Doncs, si, molta xocolata i molt parlar, es necessari.

Celeste ha dit...

Y en plena reunión del gabinete te das cuenta de que para ti sí hay un mañana. ¿Cómo afrontarlo? ¡¡Cerrando el Karma un miércoles cualquiera!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...