diumenge, 9 de desembre de 2007

Conquestes

-Una ciutat no s'ha conquerit del tot fins que no es donen tres passos fonamentals: Un, sexe. Dos, vomitar. Tres, veure, després d'una nit de festa, la sortida del sol.

He conquerit Barcelona després de dos mesos (hui precisament es compleixen dos mesos des de la meua arribada a la ciutat). Conquerir una ciutat no és un procés fàcil, i depén de quin pas, tampoc agradable. Malgrat haver-la conquerit, Barcelona no es deixa dominar, no se sotmet, el seu orgull és ben bast i ample. La vida discorre als seus carrers com un corrent foll on només els grans nedadors no s'ofeguen. La resta quedem inerts i mòrbids, arrossegats cap a voreres d'incertesa i desorientació. Conquerir és relativament fàcil, sotmetre no. He d'aprendre a nedar amb força., ací la gent ja porta anys d'avantatge, tenen els braços forts i ben polits. Jo he arribat fóra de temporada i encara no tinc ni banyador. Aquesta situació em pot arraconar a un atzucac, i per això he d'obligar-me a estar a l'aguait, a no baixar la guàrdia.

A dia nou de desembre de dos mil set, Barcelona ha estat conquerida. A pesar de la victòria aparent, encara queda molt per fer. Sotmetre-la serà un llarg i dolorós procés.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...