dilluns, 10 de desembre de 2007

Censura

-Ja ho venien advertint, fins que al final, d’amagat i amb nocturnitat com els lladres, ho han fet. El Govern de Francisco Camps va precintar ahir per la nit el repetidor de TV3 de la Carrasqueta, impedint d’aquesta forma que el senyal de la Televisió Catalana es veja a les comarques del sud d’Alacant. La indignació a hores d’ara és majúscula. Es tracta d’un bàrbar acte de censura perpetrar per l’analfabet Partit Popular valencià, que amb aquesta mesura es col·loca a l’avantguarda del sectarisme europeu. És una acció sense precedents en democràcia, més pròpia d’altres temps, i ens serveix d’exemple de la difícil situació que travessa la cultura catalana al País Valencià.

Els acords de reciprocitat no han arribat a temps, i alguns parlen de mesura electoralista. El cas és que entremig del guirigall polític els drets fonamentals de milers de valencians, com ara el dret a la llibertat d’expressió i a la pluralitat informativa, han estat malmesos un cop més. Si a aquest acte totalitari li afegim els recents atemptats terroristes que estan patint algunes forces de l’oposició, podem parlar d’una situació d’extrema gravetat mai coneguda fins ara.

No podem permetre que açò s’agreuge més, la situació al País Valencià ha arribat al límit. Quantes majories absolutes ens fan falta per adonar-nos que hem de ser nosaltres els que hem d’actuar. Quantes agressions fan falta per despertar-nos. Ara més que mai, és el moment de fer alguna cosa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...